Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Pot-au-Feu może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 529 kalorii, 46g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi pietruszki, pory, goleń wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Jeden Garnek Makaronu Z Cukinią.
Instrukcje
1
Połówki cebuli Stud z goździkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Zawiąż sznurek wokół połówek porów, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
5
Dodaj połówki pora, marchew, i rzepa na patelni; dusić 1 1/2 godziny lub aż warzywa i mięso będą miękkie. Przecedzić mieszaninę przez durszlak wyłożony gazą do dużej miski; wyrzucić cebulę i worek z gazą.
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść 2 duże plastikowe torby na zamek błyskawiczny w 2 dużych miseczkach. Ostrożnie wlać mieszaninę do worków; odstawić 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij worki. Pracując z 1 workiem na raz, ostrożnie oderwij 1 dolny róg każdej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Odcedzić mieszaninę zapasów do patelni, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz. Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Smażyć z 2 widelcami.
9
Usuń mięso z trzonu i żeber; Odrzuć kości, tłuszcz i chrząstkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
10
Dodać mięso do mieszanki zapasów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby Umożliwić
11
Podawać z musztardą i kornichonami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Korniszony
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
12
Uwaga na wino: chociaż Pot-au-Feu jest pełen mięsa, ta wersja nie jest tak ciężka jak inne. Dlatego lubię podawać lżejsze cabernet, takie, które jest raczej średnio treściwe niż treściwe, ale nadal ma wykwintne smaki. Eleganckie cabernets Australii Margaret River region wypełnić rachunek ładnie. Jeden z najlepszych i wino, które z pewnością podniesie to danie do zabawny statusis Leeuwin Estate 2002 Seria Sztuki Cabernet Sauvignon, około 45 dolarów Karen MacNeil