Posiekana wątróbka babci
Posiekana wątróbka babci może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka, wątróbki z kurczaka, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Posiekana wątróbka babci Reggie, Posiekana Wątróbka, oraz Posiekana Wątróbka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużego rondla z wodą włożyć wątróbkę, całe jajka i jedną cebulę. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać w kostkach bulionowych z kurczaka. Dusić przez godzinę, a następnie pozostawić do ostygnięcia.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę posiekać i podsmażyć na oleju do miękkości. Trzecią cebulę posiekać i odstawić. Gdy wątroba ostygnie, zmielić razem wątrobę, jajka ugotowane na twardo i trzy cebule. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić przed podaniem.