Posiekana brukselka z boczkiem i orzechami laskowymi
Posiekana brukselka z boczkiem i orzechami laskowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 58 centów za porcję. Jeśli masz orzechy laskowe, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, brukselkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Brukselka z boczkiem i orzechami laskowymi, Pieczona brukselka z orzechami laskowymi i boczkiem, oraz Brukselka w / Applewood wędzony boczek i orzechy laskowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu 4 minut lub do chrupkości.
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 1 1/2 łyżeczki kapie na patelni; odstawić boczek.
Dodać rosół z kurczaka na patelnię; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodać pokrojone brukselki; gotować 4 protokół lub aż chrupiące-przetargu, często mieszając.
Posypać solą i zmielonym czarnym pieprzem, delikatnie podrzucając do połączenia.
Posypać równomiernie boczkiem i orzechami laskowymi.
Szybka wskazówka: użyj cienkiego ostrza do krojenia robota kuchennego, aby przygotować brukselkę.