Portugalski Słodki Ryż
Portugalski słodki ryż to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 305 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Mieszanka cukru, mleka, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Portugalski Słodki Ryż, Portugalski Pudding Ryżowy, oraz Portugalski Pudding Ryżowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na dużym ogniu połączyć cukier i mleko. Gdy pęcherzyki tworzą się na brzegach, wymieszać ryż i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Gotować 60 minut, często mieszając, aż ryż będzie miękki. Nie pozostawić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i energicznie mieszać w ubitych jaj, trochę na raz, aż dobrze włączone.