Portugalski Słodki Ryż

Portugalski Słodki Ryż
Portugalski słodki ryż to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 305 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Mieszanka cukru, mleka, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Portugalski Słodki Ryż, Portugalski Pudding Ryżowy, oraz Portugalski Pudding Ryżowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na dużym ogniu połączyć cukier i mleko. Gdy pęcherzyki tworzą się na brzegach, wymieszać ryż i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Gotować 60 minut, często mieszając, aż ryż będzie miękki. Nie pozostawić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i energicznie mieszać w ubitych jaj, trochę na raz, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn