Portugalska zupa z jarmużu i ziemniaków

Portugalska zupa z jarmużu i ziemniaków
Portugalski jarmuż i zupa ziemniaczana może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cebulę, ziemniaki russet, linguiça, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest super. Spróbuj Portugalska Zupa Ziemniaczana I Jarmuż, ZUPA ZIEMNIACZANA Z KIEŁBASĄ PO PORTUGALSKU, oraz Zupa z jarmużu i ziemniaków po portugalsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkim garnku 5-quart na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie brązową kiełbasę, często mieszając, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przełożyć łyżką szczelinową do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać 2 łyżki oleju do tłuszczu w garnku i gotować cebulę i czosnek z 1/4 łyżeczki soli i pieprzu na średnim ogniu, często mieszając, aż rumiane, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj ziemniaki, wodę i 1 łyżeczkę soli i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, aż ziemniaki będą bardzo miękkie, 15 do 20 minut. Rozgnieść kilka ziemniaków do zupy zagęścić, następnie dodać jarmuż i dusić, odkryte, do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać w kiełbasę i gotować, aż tylko podgrzane przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Skropić pozostałą łyżką oleju i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
6
W porcji: kalorie 459, tłuszcz całkowity 24g, tłuszcz nasycony 6g, Cholesterol 39mg, sód 1468g, węglowodany 49g, błonnik 5g, białko 15g
7
Dane Żywieniowe
8
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn