Portugalska zupa z jarmużu i kiełbasy
Portugalska zupa z kapusty i kiełbasy wymaga ok. 59 minut od początku do końca. Na 1,39 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 281 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, jarmuż, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Portugalska Kiełbasa-Zupa Z Jarmużu, ZUPA ZIEMNIACZANA Z KIEŁBASĄ PO PORTUGALSKU, oraz Fasola z kapustą i portugalską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 3 protokół.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli.
Dodać wodę i ziemniaki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 8 do 10 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Dodaj bulion, pokruszoną czerwoną paprykę i kiełbasę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli i jarmużu, i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut lub aż jarmuż jest miękki.