Portugalska zupa z jarmużu i kiełbasy

Portugalska zupa z jarmużu i kiełbasy
Portugalska zupa z kapusty i kiełbasy wymaga ok. 59 minut od początku do końca. Na 1,39 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 281 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, jarmuż, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Portugalska Kiełbasa-Zupa Z Jarmużu, ZUPA ZIEMNIACZANA Z KIEŁBASĄ PO PORTUGALSKU, oraz Fasola z kapustą i portugalską kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj cebulę, i smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Dodać wodę i ziemniaki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 8 do 10 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodaj bulion, pokruszoną czerwoną paprykę i kiełbasę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli i jarmużu, i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut lub aż jarmuż jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
JarmużJarmuż
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
TrudnośćTwardy
Gotowe W59 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia73
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn