Portorykańska zupa z owoców morza: Asopao de Mariscos
Portorykańska zupa z owoców morza: Asopao de Mariscos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz homary, małe małże, sok z małży i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Quingombo (Portorykańska), Portorykańska zupa Chuletón AKA Xmas ham bone Soup, oraz Zupa z owoców morza (Caldo de Mariscos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku, dodać tyle oliwy z oliwek, aby pokryć dno patelni cienko i podsmażyć dużą pokrojoną w kostkę białą cebulę i dużą pokrojoną w kostkę zieloną paprykę, aż będzie przezroczysta.