Portorykańska Sałatka Z Kapusty

Portorykańska Sałatka Z Kapusty
Portorykańska Sałatka z kapusty może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kolendrę, oliwę z oliwek extravirgin, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Portorykańskie Coquito, Krab Portorykański, oraz Sofrito Portorykańskie.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połącz sok z pozostałymi składnikami, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Mżawka mieszaniny soku na mieszaninie kapusty; wrzucić dobrze połączyć. Przykryć i schłodzić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn