Portobellos z rukolą i Parmigiano

Portobellos z rukolą i Parmigiano
Portobellos z Arugulan i Parmigiano jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać portobello grzyby, tymianek, Parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, Ogolone Karczochy Z Cytryną, Rukolą I Parmigiano, oraz Grillowane Pizzety z Parmigiano, Prosciutto i Arugulanem oraz z Taleggio i Puttanescą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill gazowy lub przygotuj ogień w grillu węglowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść portobellos na grillu i gotuj, obracając dwa lub trzy razy, aż lekko miękki koniec, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Przełożyć na talerz, układając grzyby grillowane bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
W małej misce ubij razem 1/4 szklanki oliwy z oliwek, pastę anchois, ocet i tymianek. Łyżka mieszaniny równomiernie na portobellos i odstawić na 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
W dużej misce wrzucić rukolę z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i sokiem z cytryny. Doprawić grubą solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Podziel rukolę na sześć płytek i na wierzch każdej z nich posmaruj grzybem. Używając obieraczki do warzyw, ogolić Parmigiano nad sałatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
7
Podawać natychmiast.
8
Z włoskiego grillowania Mario Batali, © 200
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn