Portobellos z rukolą i Parmigiano
Portobellos z Arugulan i Parmigiano jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać portobello grzyby, tymianek, Parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, Ogolone Karczochy Z Cytryną, Rukolą I Parmigiano, oraz Grillowane Pizzety z Parmigiano, Prosciutto i Arugulanem oraz z Taleggio i Puttanescą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill gazowy lub przygotuj ogień w grillu węglowym.
Umieść portobellos na grillu i gotuj, obracając dwa lub trzy razy, aż lekko miękki koniec, 5 do 8 protokół.
Przełożyć na talerz, układając grzyby grillowane bokiem do góry.
W małej misce ubij razem 1/4 szklanki oliwy z oliwek, pastę anchois, ocet i tymianek. Łyżka mieszaniny równomiernie na portobellos i odstawić na 30 protokół.
W dużej misce wrzucić rukolę z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i sokiem z cytryny. Doprawić grubą solą morską i pieprzem.
Podziel rukolę na sześć płytek i na wierzch każdej z nich posmaruj grzybem. Używając obieraczki do warzyw, ogolić Parmigiano nad sałatkami.
Z włoskiego grillowania Mario Batali, © 200