Portobellos z rukolą i Parmigiano

Portobellos z rukolą i Parmigiano
Portobellos z Arugulan i Parmigiano jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać portobello grzyby, tymianek, Parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, Ogolone Karczochy Z Cytryną, Rukolą I Parmigiano, oraz Grillowane Pizzety z Parmigiano, Prosciutto i Arugulanem oraz z Taleggio i Puttanescą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill gazowy lub przygotuj ogień w grillu węglowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Umieść portobellos na grillu i gotuj, obracając dwa lub trzy razy, aż lekko miękki koniec, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Przełożyć na talerz, układając grzyby grillowane bokiem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
W małej misce ubij razem 1/4 szklanki oliwy z oliwek, pastę anchois, ocet i tymianek. Łyżka mieszaniny równomiernie na portobellos i odstawić na 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
W dużej misce wrzucić rukolę z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i sokiem z cytryny. Doprawić grubą solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Podziel rukolę na sześć płytek i na wierzch każdej z nich posmaruj grzybem. Używając obieraczki do warzyw, ogolić Parmigiano nad sałatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
7
Podawać natychmiast.
8
Z włoskiego grillowania Mario Batali, © 200
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn