Portobellos Nadziewane Zieloną Fasolą
Portobellos Nadziewane zieloną fasolą może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,52 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 192 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką parmezan, masło, drobne zioła i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 38 minut. Z łyżką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Nadziewane Portobellos, Nadziewane Portobellos, oraz BRUSCHETTA NADZIEWANE PORTOBELLOS.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Umieść oczyszczone czapki grzybowe w dużej torbie zapinanej na zamek z dressingiem sałatkowym, czosnkiem i 2 łyżeczkami drobnych ziół. Uszczelnij torbę i delikatnie masuj, aby połączyć składniki. Marynować 30 minut do 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. lekko spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania oliwy z oliwek; odstawić.
W małej misce połącz pozostałe 1 łyżeczkę drobnych ziół, parmezan, bułkę tartą i roztopione masło; odstawić.
Zdejmij czapki grzybowe z marynaty i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Napełnij każdą nakrętkę 1 do 2 łyżkami zapiekanki z zielonej fasoli. Na wierzch czubatą łyżką mieszanki miękiszu chleba. Piecz w nagrzanym piekarniku przez 15 do 18 minut lub na złoty kolor.