Portobellos Nadziewane krabami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz majonez, mięso krabowe, szczyptę mielonego pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Portobellos Nadziewane Krabami, Portobellos Nadziewane Krabami, oraz Portobellos Nadziewane Ciastem Krabowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Usunąć i wyrzucić łodygi. Odstaw czapki grzybowe na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości miksera, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać zieloną cebulę i kolejne 4 składniki (zielona cebula przez pieprz); dobrze ubić. Wymieszaj mięso krabowe, pomidory i ser. Łyżkę wymieszać równomiernie w kapsle grzybowe; każdą z nich posypać 1 łyżką bułki tartej i ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Crabmeat
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Piec w 425 przez 15 minut lub do góry są lekko rumiane.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.