Portobellos Nadziewane Krabami

Portobellos Nadziewane Krabami
Portobellos Nadziewane krabami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz majonez, mięso krabowe, szczyptę mielonego pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Portobellos Nadziewane Krabami, Portobellos Nadziewane Krabami, oraz Portobellos Nadziewane Ciastem Krabowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3
Usunąć i wyrzucić łodygi. Odstaw czapki grzybowe na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
4
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości miksera, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać zieloną cebulę i kolejne 4 składniki (zielona cebula przez pieprz); dobrze ubić. Wymieszaj mięso krabowe, pomidory i ser. Łyżkę wymieszać równomiernie w kapsle grzybowe; każdą z nich posypać 1 łyżką bułki tartej i ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
CrabmeatCrabmeat
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec w 425 przez 15 minut lub do góry są lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn