Portobellos Nadziewane Krabami
Portobellos Nadziewane krabami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz majonez, mięso krabowe, szczyptę mielonego pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Portobellos Nadziewane Krabami, Portobellos Nadziewane Krabami, oraz Portobellos Nadziewane Ciastem Krabowym.
Instrukcje
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela.
Usunąć i wyrzucić łodygi. Odstaw czapki grzybowe na bok.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości miksera, aż będzie gładki.
Dodać zieloną cebulę i kolejne 4 składniki (zielona cebula przez pieprz); dobrze ubić. Wymieszaj mięso krabowe, pomidory i ser. Łyżkę wymieszać równomiernie w kapsle grzybowe; każdą z nich posypać 1 łyżką bułki tartej i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w 425 przez 15 minut lub do góry są lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.