Portobello Ripiene Con Pollo

Portobello Ripiene Con Pollo
Portobello Ripiene Con Pollo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 84g białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 1476 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, szpinak, pieprz serrano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carote ripiene, Morele z syropem Amaretto (Albicocche Ripiene), oraz Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: ziemniak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni saute, dodać wszystkie składniki (z wyjątkiem śmietany) i zmniejszyć na średnim ogniu do konsystencji syropu. Następnie dodać śmietanę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
W robocie kuchennym lub blenderze puree wszystkie składniki, aż będą gładkie. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Na patelni na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, czosnek i posiekane grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Saute aż zaczęli zmiękczać.
4
Dodać smażone grzyby, przyprawioną bułkę tartą oraz szczyptę soli i pieprzu do robota kuchennego. Mieszaj do momentu włączenia, ale nadal granulowany. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawiona Bułka TartaPrzyprawiona Bułka Tarta
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1
Rozgrzej grill do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Na blaszce ciasta lub małej blasze, umieść 1 grillowaną trzon grzybka z boku do góry. Łyżka pesto z grzybów na wierzchu czapki grzybowej. Top pesto z warstwą smażonego szpinaku. Następnie dodaj grillowane paski kurczaka w kształcie wachlarza. Następnie wierzch świeżą mozzarellą i pozostałą nasadką grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
Kurczak Z GrillaKurczak Z Grilla
GrzybyGrzyby
SzpinakSzpinak
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wodę do patelni na wilgoć i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Dno talerza przykryć sosem bazowym. Za pomocą metalowej szpatułki ostrożnie umieść upieczony grzyb na talerzu. Używając butelki lub łyżki do tryskania, rozprowadź górny sos na całej długości pasków kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak PrzetargiKurczak Przetargi
GrzybyGrzyby
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2
Dekoruj szpinakową szyfonadą, jeśli używasz, i brunoise z papryką, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SzpinakSzpinak

Składniki

113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepierś z kurczaka, grillowana, 3/4 zrobiona, pokrojona w paski 1/2 calapierś z kurczaka, grillowana, 3/4 zrobiona, pokrojona w paski 1/2 cala113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 szklanka drobno zmielonych orzechów laskowych1 szklanka drobno zmielonych orzechów laskowych85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeża mozzarellaświeża mozzarella1Świeży koperek, zerwanyposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzajuposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzaju1Świeży koperek, zerwanyczosnek posiekanyczosnek posiekany85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)Czapka z grzybów Portobello, posiekanaCzapka z grzybów Portobello, posiekana21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejczapki grzybowe portobello, grillowaneczapki grzybowe portobello, grillowane28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge2 łyżki świeżo zebranych gałązek kopru2 łyżki świeżo zebranych gałązek kopru85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku1łyżka czerwony ocet winnypieczona czerwona papryka, oczyszczona i zasiewanapieczona czerwona papryka, oczyszczona i zasiewana1dla każdego.Sól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeprzyprawiona bułka tartaprzyprawiona bułka tarta13/4 szklanki oleju z ostrej papryki (oliwa chili)3/4 szklanki oleju z ostrej papryki (oliwa chili)4Shitake grzybowe czapki, posiekaneShitake grzybowe czapki, posiekane85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeży szpinak, smażony lekkoświeży szpinak, smażony lekko28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny1dla każdego.Szpinak, cienko pokrojony lub szyfonada, opcjonalnieSzpinak, cienko pokrojony lub szyfonada, opcjonalnie1małePapryka, brunoise lub kostka do gry, opcjonalniePapryka, brunoise lub kostka do gry, opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia63
Magazyn