Portobello Ripiene Con Pollo

Portobello Ripiene Con Pollo
Portobello Ripiene Con Pollo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 84g białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 1476 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, szpinak, pieprz serrano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carote ripiene, Morele z syropem Amaretto (Albicocche Ripiene), oraz Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: ziemniak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni saute, dodać wszystkie składniki (z wyjątkiem śmietany) i zmniejszyć na średnim ogniu do konsystencji syropu. Następnie dodać śmietanę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
W robocie kuchennym lub blenderze puree wszystkie składniki, aż będą gładkie. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Na patelni na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, czosnek i posiekane grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Saute aż zaczęli zmiękczać.
4
Dodać smażone grzyby, przyprawioną bułkę tartą oraz szczyptę soli i pieprzu do robota kuchennego. Mieszaj do momentu włączenia, ale nadal granulowany. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawiona Bułka TartaPrzyprawiona Bułka Tarta
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1
Rozgrzej grill do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Na blaszce ciasta lub małej blasze, umieść 1 grillowaną trzon grzybka z boku do góry. Łyżka pesto z grzybów na wierzchu czapki grzybowej. Top pesto z warstwą smażonego szpinaku. Następnie dodaj grillowane paski kurczaka w kształcie wachlarza. Następnie wierzch świeżą mozzarellą i pozostałą nasadką grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
Kurczak Z GrillaKurczak Z Grilla
GrzybyGrzyby
SzpinakSzpinak
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wodę do patelni na wilgoć i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Dno talerza przykryć sosem bazowym. Za pomocą metalowej szpatułki ostrożnie umieść upieczony grzyb na talerzu. Używając butelki lub łyżki do tryskania, rozprowadź górny sos na całej długości pasków kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak PrzetargiKurczak Przetargi
GrzybyGrzyby
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2
Dekoruj szpinakową szyfonadą, jeśli używasz, i brunoise z papryką, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SzpinakSzpinak
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia63
Magazyn