Portobello Mushroom Fajitas
Portobello Mushroom Fajitas to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Portobello Mushroom Fajitas, Pieczone Portobello Mushroom Fajitas z Chipotle kwaśną śmietaną, oraz Portobello Fajitas.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć 5 minut lub do prawie przetargu.
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować przez 4 minuty lub do papryki jest ostry-przetargu, często mieszając.
Usuń z ognia; wymieszać kolendry, sok z limonki, sól, czarny pieprz, i chile.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki grzybowej w dół środka każdej tortilli; wierzch każdej tortilli z 4 łyżeczkami sera i 1 łyżką salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.