Portobello Mushroom Burger
Portobello Mushroom Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać bardzo pomidory, oliwki kalamatan, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobello Mushroom Burger, Portobello Mushroom Burger, oraz Portobello Nadziewane Pieczarki Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Przykryj dużą blachę do pieczenia lub odpowiednio dobraną płytę żaroodporną folią. Grzyby wymieszać z olejem, wodą z octem winnym; doprawić solą i pieprzem. Ułożyć łodygę grzybów w dół; przykryć luźno większą ilością folii. Pieczeń do miękkości, 30 do 45 minut.W międzyczasie posmaruj ściętą Stronę wszystkich połówek rolki Kaiser odrobiną oliwy z oliwek. Następnie umieścić je naoliwione stronie w dół na patelni grillowej, aż lekko tosty.Gdy grzyby są gotowe, zdejmij górną warstwę folii i przekręć każdą nakrętkę tak, aby żebra były skierowane do góry. Ostrożnie spuścić z nagromadzonego płynu. Napełnij każdą czapkę tartym serem. Ustaw czapki pod brojlerem, aż ser będzie bąbelkowy i zacznie brązowieć.
Ułożyć opiekane rolki na dużej powierzchni lub tacy do serwowania. Pokrywaj wierzchołki każdej rolki 5-6 pełnymi liśćmi bazylii. Wierzch bazylii pokrywką grzybową. Wcisnąć 5 lub 6 oliwek kalamata do roztopionego sera. Ser powinien zachowywać się jak klej, powstrzymując je od zwijania się "burgera".Po drugiej stronie rolki warstwa czerwonej papryki i pomidora. Odwróć górę na dół hamburgera.Jest to bałagan burger więc radzę cięcia go na pół, aby ułatwić obsługę.