Portobello Mushroom Burger

Portobello Mushroom Burger
Portobello Mushroom Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać bardzo pomidory, oliwki kalamatan, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobello Mushroom Burger, Portobello Mushroom Burger, oraz Portobello Nadziewane Pieczarki Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Przykryj dużą blachę do pieczenia lub odpowiednio dobraną płytę żaroodporną folią. Grzyby wymieszać z olejem, wodą z octem winnym; doprawić solą i pieprzem. Ułożyć łodygę grzybów w dół; przykryć luźno większą ilością folii. Pieczeń do miękkości, 30 do 45 minut.W międzyczasie posmaruj ściętą Stronę wszystkich połówek rolki Kaiser odrobiną oliwy z oliwek. Następnie umieścić je naoliwione stronie w dół na patelni grillowej, aż lekko tosty.Gdy grzyby są gotowe, zdejmij górną warstwę folii i przekręć każdą nakrętkę tak, aby żebra były skierowane do góry. Ostrożnie spuścić z nagromadzonego płynu. Napełnij każdą czapkę tartym serem. Ustaw czapki pod brojlerem, aż ser będzie bąbelkowy i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kaiser BunKaiser Bun
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Ułożyć opiekane rolki na dużej powierzchni lub tacy do serwowania. Pokrywaj wierzchołki każdej rolki 5-6 pełnymi liśćmi bazylii. Wierzch bazylii pokrywką grzybową. Wcisnąć 5 lub 6 oliwek kalamata do roztopionego sera. Ser powinien zachowywać się jak klej, powstrzymując je od zwijania się "burgera".Po drugiej stronie rolki warstwa czerwonej papryki i pomidora. Odwróć górę na dół hamburgera.Jest to bałagan burger więc radzę cięcia go na pół, aby ułatwić obsługę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn