Portobello Mushroom
Portobello Mushroom może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać portobello czapki grzybowe, parmezan, mieszanka przypraw stek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, Sałatka Z Grzybów Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim lub wysokim ogniu.
Zeskrobać skrzela od spodu czapek grzybowych portobello za pomocą łyżki.
Myć nasadki delikatnie wilgotną szmatką, aby je wyczyścić.
Kapturki skropić olejem, aby nie przykleiły się do patelni grillowej i doprawić przyprawami do steków lub solą i czarnym pieprzem.
Pieczarki grillować 3 lub 4 minuty z każdej strony pod luźnym namiotem z folii aluminiowej, aż będą miękkie.
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
Pokrój nasadki z grilla w paski o średnicy 1/2 cala. Obrócić paski w jajko, następnie zalać mieszaniną pietruszki, bułki tartej i sera. Gotować "frytki" na średnim ogniu w wystarczającej ilości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby pokryć patelnię nonstick cienką warstwą, o 1/4 szklanki. "Frytki" będą brązowe w ciągu 2 lub 3 minut z każdej strony.