Portobello i czarna fasola Quesadillas
Przepis Portobello i Quesadillas z czarnej fasoli jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 308 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz balsamiczny winegret, pimiento, fasolę bez dodatku soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Portobello i czarna fasola Quesadillas, Quesadillas Z Czarnej Fasoli, oraz Quesadillas Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortille stos; kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta. Pozostawić w kuchence mikrofalowej, aby utrzymać ciepło podczas przygotowywania nadzienia.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać grzyby; smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Dodać vinaigrette, fasola, i pimiento; gotować 1 do 2 minut lub aż płyn odparuje, stale mieszając. Mash bean mix lekko z tłuczkiem ziemniaczanym.
Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki fasoli na każdej tortilli.
Posypać równomiernie serem i cebulą. Fold tortille na pół.
Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi; podgrzej na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Umieścić 2 quesadillas na patelni; gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub aż złoty i ser topi. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 quesadillas.
Każdą quesadillę pokroić na 3 kliny.
Podawać natychmiast z salsą i kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.