Portobello, dziki ryż i żołądki

Portobello, dziki ryż i żołądki
Portobello, dziki ryż i żołądki to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 411 kalorii, 27g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żołądki z kurczaka, wodę, czapkę z grzybów portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz The Nasty Bits: Gizzards Galore.

Instrukcje

1
Umieść ryż i wodę w garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieścić żołądki w garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć, i doprowadzić do wrzenia. Gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Drenaż i kości.
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni, i gotować cebulę, grzyby, czosnek, i suszone pomidory do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wymieszać w gotowanych żołądków, i gotować, aż lekko rumiane.
7
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia żaroodpornego i wymieszać z ryżem. Top z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
8
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn