Portobello, dziki ryż i żołądki

Portobello, dziki ryż i żołądki
Portobello, dziki ryż i żołądki to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 411 kalorii, 27g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żołądki z kurczaka, wodę, czapkę z grzybów portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz The Nasty Bits: Gizzards Galore.

Instrukcje

1
Umieść ryż i wodę w garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieścić żołądki w garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć, i doprowadzić do wrzenia. Gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Drenaż i kości.
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni, i gotować cebulę, grzyby, czosnek, i suszone pomidory do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wymieszać w gotowanych żołądków, i gotować, aż lekko rumiane.
7
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia żaroodpornego i wymieszać z ryżem. Top z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
8
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn