Porterfield Pumpkin Bundt z śnieżnobiałą glazurą

Porterfield Pumpkin Bundt z śnieżnobiałą glazurą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Porterfield Pumpkin Bundt z śnieżnobiałą glazurą spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 544 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sodę oczyszczoną, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 105 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto z dyni z polewą dyniową, Ciasto żurawinowe z polewą z białej czekolady, oraz Ciasto dyniowe z cynamonową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177° i piec 65 do 70 minut. Przygotować patelnię zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W średniej misce wymieszać przesianą mąkę, proszek do pieczenia (jeśli jest używany), sodę oczyszczoną, sól i przyprawy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj granulowany cukier do dużej miski miksera elektrycznego i kruszyć w ciemnobrązowym cukrze, rozbijając wszelkie grudki palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać olej i 2 jajka i ubić do wymieszania, a następnie ubić pozostałe jajka i dynię. Zeskrobać miskę i trzepak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Z mikserem na najniższej prędkości, na przemian dodawać sok lub mleko (lub maślankę, jeśli używasz) i suche składniki. Gdy wszystko jest mieszane, zeskrobać miskę, a następnie pokonać kilka sekund dłużej, aż ciasto jest gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na przygotowaną patelnię wrzucić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec przez 65 do 70 minut (lub przez czas wskazany dla wysokości na wykresie) lub do momentu, gdy ciasto wzrośnie, jest sprężyste w dotyku i pęknie na górze, a tester ciasta wstawiony do środka wychodzi suchy. Schłodzić ciasto na patelni na stojaku przez 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przesuń nóż wokół boków patelni i górnej części rurki, aby uwolnić ciasto. Ciasto przykryć tekturowym krążkiem lub płaską płytą, odwrócić i zdjąć patelnię. Zdejmij papier, jeśli go użyłeś. Ostudzić ciasto całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Wszystkie składniki ubić razem, aż będą gładkie i kremowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
W razie potrzeby dodaj kroplę mleka. Glazura powinna mieć miękką, tylko lekko płynną (ale nie płynną) konsystencję. Użyj glazury, gdy tylko zostanie przygotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Rozłóż glazurę na wierzchu ciasta, pozwalając mu kapać po bokach. Podczas gdy glazura jest nadal miękka, posypać orzechy, w razie potrzeby. Glazura twardnieje, gdy wysycha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
From Pie in the Sky: Successful Baking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper
5
Collins Publishers
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn