Portabella Mushroom Fajitas
Przepis Portabella Grzyb Fajitas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, grzyby crimini, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portabella Mushroom Cheesesteaks, Portabella Mushroom Pot Pie for # SundaySupper, oraz Portabella Pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, olej ciepła, czosnek, kminek i sól na średnim ogniu.
Dodać grzyby, paprykę i cebulę stir-fry; gotować 4 do 6 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Posypać kolendrą i sokiem z limonki.
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki grzybowej na każdej tortilli; zwinąć.
Podawać z guacamole i salsa w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.