Portabella Mushroom Burgers
Przepis Portabella Mushroom Burgers może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 35 minut. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,04 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ser provolone, bułki burger, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery Portabella, Burgery Cabernet Portabella, oraz Chunky Portabella Veggie Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności umieść czapki grzybowe. W małej misce wymieszać ocet, olej, bazylia, oregano, czosnek, sól i pieprz z trzepaczką.
Zalać grzybami; uszczelnić worek.
Odstawić 15 minut, obracając dwa razy.
Umieścić grzyby na grillu na średnim ogniu; rezerwy marynaty do fastrygowania. Gotować bez przykrycia, często polewając marynatą, od 5 do 8 minut. Grzyby obrócić; gotować od 3 do 6 minut dłużej. Pieczarki Top z serem i umieścić bułki burger, ściąć bok w dół, na ruszcie. Gotować 2 minuty więcej lub aż grzyby są miękkie i ser topi.
Pieczarki podawać w bułkach.