Portabella grzyby z ziołami

Portabella grzyby z ziołami
Grzyby Portabella z ziołami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól, czapki z grzybami portabella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowane Grzyby Portabella, Smażone Grzyby Portabella, oraz Grillowane Grzyby Portabella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej szklanej lub plastikowej misce lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj olej, ocet, oregano, tymianek, sól i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
OcetOcet
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać grzyby; obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usunąć grzyby z marynaty (grzyby wchłoną większość marynaty). Przykryć i grillować grzyby na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn