Pork and Poblano Green Chili Pot

Pork and Poblano Green Chili Pot
Przepis wieprzowina i Poblano Zielony garnek Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1178 kalorii, 70g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 6,5 USD za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sugestię serwowania: podawać, gotować polentę, wieprzowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chili z czarnej fasoli z chrupiącą wieprzowiną i salsą Poblano, Zielona Wieprzowina Chili, oraz Wieprzowina I Zielone Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Char papryki poblano całym poprzez umieszczenie papryki na palnikach plytek lub pod gorącym brojlerem, aż czarny, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieścić zwęglone papryki w misce i przykryć folią do pary je jak ostygną. Skórki zetrzeć z poblanos i jalapenos ręcznikiem papierowym lub obrać ręcznie, następnie nasiona papryki i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W międzyczasie podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w średniej wielkości holenderskim piekarniku na średnim ogniu, dodać cebulę i pocić 10 minut, a następnie dodać czosnek i pomidory i gotować 10 minut więcej; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Umieść gotowaną mieszankę cebulowo-tomatillo w maszynce z kolendrą, kminkiem, miodem i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodać puree z powrotem do holenderskiego piekarnika, a następnie wymieszać posiekaną paprykę i bulion z kurczaka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej do smaków połączyć. Ugotowaną wieprzowinę pokroić i drobno posiekać, wymieszać z chili. Gdy zupa powróci do bańki, wyłącz kuchenkę, całkowicie ostudź i przechowuj do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1
Umieścić w przykrytym garnku na średnim ogniu i gotować, aż wieprzowina dojdzie do pęcherzyka, wymieszać sok z 1 limonki i wyłączyć ogień. Pozostałą limonkę pokroić w kliny i podawać razem z chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Na serowe polenta: w średnim rondlu, doprowadzić bulion z kurczaka i mleka do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Trzepaczka w polenta, mieszając, aż polenta po prostu ciągnie z boku garnka. Wymieszać z serem Manchego i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn