Porchetta Pieczona
Pieczona Porchetta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, szałwii, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Porchetta Pieczona, Pollo w porchetcie (Pieczony kurczak z farszem do pancetty), oraz Porchetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: sznurek rzeźniczy
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Używając ostrego noża, rozetnij Tyłek, podążając za grubą czapką, aż będziesz w stanie toczyć ją płasko.
Zrób pastę z oliwą z oliwek, czosnkiem, świeżymi ziołami, nasionami kopru włoskiego i skórką. Weź połowę soli i posypać odsłonięte wnętrze tyłka. Zrób to samo z połową czarnego pieprzu.
Wlać pastę ziołową na tyłek.
Rozprowadzić równomiernie na mięsie.
Zwiń mięso z powrotem na siebie, tworząc duży wiatraczek z wieprzowiny i ziół. Zabezpieczyć pieczeń razem za pomocą sznurka rzeźnika.
Posypać zewnętrzną część pieczenia pozostałą solą i pieprzem.
Umieść tyłek na stojaku do pieczenia wewnątrz patelni do pieczenia.
Umieść tyłek w piekarniku i gotować przez 3 1/2 do 4 godzin, lub do wewnątrz jest 140 stopni F.