Pops Kolby Kukurydzy
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 55 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, kolendra, 1/3 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Corn Ice Pops, Yakitori corn pops, oraz Candy Corn Oreo Pops.
Instrukcje
Włóż spiczasty koniec drewnianego kija kabob do wyciętego końca każdego kawałka kukurydzy. Doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu. Stand, stick-kończy się; gotować 8 min. (Woda powinna pokrywać tylko kukurydzę, a nie patyki.)
Zdjąć patelnię z ognia; przykryć.
Odstawić 5 min. albo dopóki kukurydza nie zmięknie. W międzyczasie zmiksuj pozostałe składniki w blenderze, aż będą gładkie.
Podawać mieszankę opatrunkową z kukurydzą.