Poppy Cheddar Moon Crackers
Poppy Cheddar Moon Crackers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 20 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 72. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mąki kukurydzianej, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krakersy migdałowo-Makowe z twarogiem i miodem, Krakersy owsiane i Cheddar, oraz Krakersy Cheddar-Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, mak, sól i proszek do pieczenia. Zmiksuj masło z blenderem do ciast lub opuszkami palców (lub pulsuj w robocie kuchennym), aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać ser i 4 łyżki zimnej wody i wymieszać widelcem (lub pulsem) do włączenia. Jeśli mieszanina jest nadal sucha, dodać wystarczającą ilość pozostałej łyżki zimnej wody, aż mieszanina utrzymuje się razem, tworząc miękkie ciasto.
Ciasto wyłożyć na powierzchnię roboczą. Z pięty dłoni, rozmaz ciasto 3 lub 4 razy w ruchu do przodu, aby pomóc rozprowadzać tłuszcz. Zbierz ciasto razem, skrobakiem do ciasta, jeśli masz, podziel ciasto na pół. Wcisnąć każdą połowę w dysk, a następnie schłodzić, owinięte w folię, aż będą twarde, około 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 204° z regałami w górnej i dolnej części. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj 1 krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni (pozostaw krążek schłodzony do momentu użycia) lekko posypanym mąką wałkiem do 12-calowej rundy i wytnij jak najwięcej półksiężyców nożem.
Przenieść do blach do pieczenia, układając je 1/2 cala od siebie. Zbieraj skrawki, następnie przerzucaj i wycinaj.
Lekko ubić jajko z ciepłą wodą w małej misce do mycia jaj. Lekko posmarować jajkiem i nakłuć widelcem, a następnie posypać solą morską.
Piec, przełączanie pozycji arkuszy w połowie, aż złoty, 12 do 14 minut. Schłodzić całkowicie na prześcieradłach na stojakach. Dodać więcej krakersów z pozostałym ciastem (chłodne blachy do pieczenia między partiami).
Krakersy przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 3 dni.