Popeye Pie

Popeye Pie
Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pecorino fresco, ciasto do pizzy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kung Pao Popeye (Kung Pao Chicken Made with Popeye ' s Nuggets), Kurczak Popeye Tso (Kurczak generała Tso wykonany z samorodków kurczaka Popeye ' a), oraz Popeye Corn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kamień do pizzy w piekarniku gazowym na środkowym stojaku. Rozgrzej piekarnik na piec w temperaturze 260° przez 30 minut. Przełącz na broil na 10 minut, a następnie z powrotem do pieczenia w500. (dla odmiany elektrycznej, patrz kucharze ' Uwaga.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
2
2 z ciasta na skórce, posypać powierzchnię równomiernie czosnkiem. Rozprowadzić pecorino, Gruyère i mozzarellę równomiernie na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
PecorinoPecorino
GruyereGruyere
CzosnekCzosnek
CiastoCiasto
3
Posypać równomiernie pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
4
3 szybkie, Szarpanie ruchy, przesuń ciasto na kamień.
5
Piec przez 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
4 wyciągnij półkę częściowo z piekarnika. Szybko dodaj szpinak do czegoś, co będzie wyglądać jak duży kopiec (szpinak zmniejszy się, kopiec spłaszczy, jak szpinak zawsze robi, gdy gotuje).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać równomiernie solą. Odstawić ciasto do piekarnika na 3 i 1/2 do 4 minut w piekarniku gazowym (nieco dłużej z piekarnikiem elektrycznym; patrz uwaga kucharzy), aż ciasto zostanie zwęglone w miejscach, ale nie tak głęboko, jak w przypadku innych pizz w tej książce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
5 używając Skórki, przenieś pizzę na tacę lub półmisek do serwowania.
9
Skropić równomiernie olejem. Pokroić i podać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Zmienność Elektryczna
2
Wielu z was będzie pracować z piekarnikiem elektrycznym, nieco innym doświadczeniem niż gazowe. Elementy te elektryczne są na ogół zaprojektowane tak, aby wyłączyć, gdy piekarnik osiągnie 260° lub550, a drzwi są zamknięte-nawet jeśli to brojler robi ogrzewanie, a nie element do pieczenia. Kiedy całkowicie zrozumiesz, w jaki sposób używam mojego brojlera gazowego w sposób ciągły, aby zmusić kamień do gorętszego na powierzchni, a także do gotowania pizzy (drzwi zamknięte), aby skorupa była odpowiednio oznakowana, a dodatki gotują się szybko, funkcja wyłączania elektrycznego może cię uderzyć jako potencjalny problem. Łatwo to rozwiązać. Głównie dzięki niestrudzonym wysiłkom Amandy, naszego testera receptur (który również, podczas gotowania każdej pizzy w książce, opracował niektóre z następujących strategii serwowania), wymyśliliśmy, jak pokonać ten wybój na drodze. Jest to stosunkowo prosta sprawa, która wymaga pewnych korekt w czasie i procedurze.Z piekarników elektrycznych, które wyłączają się w500 lub tak, umieścić kamień na stojaku około 4 cali od górnego elementu grzejnego(nie 8 cali wezwał do gazu) i rozgrzać, na piec, w 500 ° F dla zwykłych 30 minut. Następnie, aby zwiększyć ciepło kamienia bez wyłączania elementów piekarnika, otwórz drzwi piekarnika o kilka cali i pozostaw je uchylone na około 30 sekund. Część ciepła otoczenia ucieknie, ale kamień pozostanie tak samo gorący. Teraz zamknij drzwi piekarnika i przełącz na pieczenie na 10 minut, aby ogrzać powierzchnię do maksimum. Otwórz drzwi i wsuń pizzę do pieczenia. Ponieważ kamień jest tak blisko elementu, może być konieczne wyciągnięcie stojaka o kilka cali, aby ciasto wyśrodkowało się na kamieniu; zrób to szybko i nie martw się o utratę zbyt dużej ilości ciepła. Przy zamkniętych drzwiach piecz przez około 2 minuty dłużej niż określono w przypadku gazu-aż skorupa zostanie odpowiednio zwęglona, ale nie spalona, a polewy będą bulgotać. Pamiętaj, to Sygnały wizualne liczą się najbardziej. Sprawdź kilka razy; pizza będzie gotować szybko. Brojler, w naszych testach, faktycznie pozostał włączony przez cały okres gotowania przy użyciu tej metody, a ciasta okazały się idealnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Przedrukowane z mojej pizzy przez Jima Lahey 'a z Rickiem Flaste' em. Copyright © 201
4
Zdjęcia copyright © 2012 by Dziedzic Lis. Opublikowane przez Clarkson Potter / Publishers, a division of Random House, Inc. JIM LAHEY studiował rzeźbę, zanim nauczył się sztuki wypieku chleba od piekarzy we Włoszech. W Nowym Jorku otworzył Sullivan Street
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Piekarnia w 1994 i Co., pizzeria, w 200
6
Sullivan Street
7
Piekarnia została uznana za jedną z 10 najlepszych chlebów
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn