Popcorn na wierzchu
Popcorn jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 3. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, masło, mieszankę sosów maślanych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Champagne Caramel Popcorn & Bacon Truffle Parmezan Popcorn, Popcorn Ball: Kulki Popcornu Z Orzecha Klonowego, oraz Valentine ' s Popcorn (White Chocolate Popcorn).
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 10 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych. Grubo posiekać boczek.
Popcorn wlać do dużej miski. Wrzucić z boczkiem, ser parmezan, roztopione masło, i maślanka Ranch Dressing mix.
Posypać świeżo zmielonym pieprzem i podawać od razu.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy naturalnej kukurydzy Orville Redenbacher Simply solone o 50% mniej tłuszczu.