Popcorn Kakaowo-Cynamonowy
Przepis kakao-cynamon Popcorn jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cynamonu, soli, świeżo popcorn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cynamon i kakao Party Popcorn, Popcorn Kakaowo-Cayenne, oraz Gorące Cynamonowe Kakao.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°. linia 2 blachy do pieczenia z folią i mgła z gotowania sprayu.
W małym rondlu połącz masło, cukier, syrop kukurydziany i mleko skondensowane na średnim ogniu. Przymocuj termometr cukierkowy do boku patelni, uważając, aby nie dotykał DNA. Mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Umyj boki patelni mokrą szczotką do ciasta i gotuj, aż mieszanina zarejestruje się 114°, około 8 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z cynamonem, kakao i solą. (
Mieszanina będzie gęsta.)
W dużej misce wlać mieszankę kakao-karmel na popcorn i dokładnie wymieszać. Podzielić mieszaninę między 2 arkusze i rozprowadzić w jednej warstwie.
Piec popcorn przez 30 minut, mieszając co 10 minut, aż powłoka stwardnieje.
Ostudzić na arkuszach na stojakach z drutu, a następnie rozbić wszelkie grudki i przechowywać w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 5 dni.