POPcorn Al Fredo
POPcorn Al Fredo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 297 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać masło, parmezan, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fettuccine No-Fredo z brokułami i Podsmażonymi grzybami, Fettuccine Cauli-Fredo z brukselką i boczkiem, oraz
Instrukcje
Umieść olej w ciężkim garnku z pokrywką i podgrzej na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę i pop, potrząsając patelnią, aż popping spowalnia do 2 lub 3 sekund między pops. Roztopić masło z czosnkiem w kuchence mikrofalowej 15 sekund na wysokości. Wyrzucić ząbek czosnku.
Masło polać kukurydzą i dodać ser do kukurydzy. Obróć się do płaszcza. Doprawić kukurydzę solą i czarnym pieprzem, do smaku.