Poncz Z Krzewu Jeżyny Miodowej
Honey Blackberry Shrub Punch to jaskiniowiec, bezmleczny, pierwotny i wegetariański napój. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, bourbon, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Lemoniada Z Krzewów Jeżyn, BlackBerry Mojito Punch, oraz Spiked BlackBerry Lemonade Punch.
Instrukcje
Dla krzewu: w szklanym lub plastikowym pojemniku z pokrywką połącz jagody i miód.
Dodaj ocet i wodę i delikatnie mieszaj, aż miód się rozpuści, a jagody zaczną uwalniać soki, uważając, aby nie rozgnieść jagód. Przykryć i przechowywać w lodówce przez noc lub do 1 tygodnia.
Połowę mieszanki krzewów (z jagodami) przenieść do dużego dzbana. Zachowaj pozostały krzew do późniejszego wykorzystania.
Dodaj bourbon i miętę do krzewu. Lekko posmarować miętę drewnianą łyżką.
Dodaj lód i seltzer do dzbana. Delikatnie wymieszać, aby połączyć i podawać natychmiast.