Poncz Z Chłodnej Kawy

Poncz Z Chłodnej Kawy
Poncz z chłodnej kawy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 23 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz lody czekoladowe, dodatki: bitą śmietanę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Poncz Z Chłodnej Kawy, Poncz Kawowy, oraz Coffee Milk Punch.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier i gorącą kawę, aż cukier się rozpuści. Przykryć i schłodzić mieszaninę 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2
Łyżka lodów do dużej miski ponczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wlać mieszankę kawy do lodów; wymieszać z likierem kawowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
4
Podawać z pożądanymi dodatkami.
5
Uwaga: do celów testowych użyliśmy kawy z orzechów laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia3
Magazyn