Poncz Ananasowo-Rumowo-Herbaciany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj ponczu ananasowo-Rumowo-herbacianego. Ten przepis służy 15 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, torebki z herbatą o regularnych rozmiarach, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Poncz Z Rumem Ananasowym, oraz Poncz Z Ginu Ananasowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwórz ananasa, cukier i sok z limonki w blenderze lub maszynce kuchennej 30 sekund lub do uzyskania gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Wlej przez drobny sitko z drutu do dużego dzbana, naciskając, aby uwolnić soki. Wyrzucić ciała stałe. Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia i dodać torebki herbaty. Okładka i strome 7 minut. Wyrzucić torebki z herbatą. Wymieszać herbatę z mieszanką ananasa; przykryć i schłodzić 4 do 6 godzin. Delikatnie wymieszaj schłodzony napój cytrynowo-limonkowy i rum do mieszanki ananasów tuż przed podaniem.
Umieść sorbet ananasowy w misce z ponczem lub pojedynczych szklankach.
Wlać mieszankę ananasa na sorbet.