Poncz Ambrozja
Przepis Ambrozja Poncz może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, piwo imbirowe, pomarańcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Spiced Ambrosia Punch, Ambrozja, oraz Ambrozja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce ponczu.
Przeciąć szczelinę w połowie każdego plasterka pomarańczy, a plasterki okonia wokół krawędzi miski punch.
Dodaj małe gałki lodów do punch bowl; dodaj Ginger ale. W razie potrzeby, posypać trochę kokosa na ponczu; podawać Pozostałe kokosa w małym naczyniu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.