Pomidory z sycylijskim Purée z białej fasoli
Pomidory z sycylijskim przecierem z białej fasoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 162 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, parmezan, porzeczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Purée z białej fasoli z suszonymi pomidorami, Pizza z puree z białej fasoli i świeżymi pomidorami, oraz Crostini z Purée z białej fasoli, szpinakiem i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
W 6-do 8-calowej patelni na średnim ogniu, mieszać orzeszki piniowe często aż złoty, 5 do 10 minut.
W misce, wymieszać puree fasolowe, bazylia, majonez, parmezan, sok z cytryny, kapary, porzeczki, zielona cebula, i czosnek, aż dobrze wymieszane.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Ułóż plastry pomidora, nakładające się na talerz. Łyżka mieszanki fasoli dół centrum pomidorów.
Posypać orzeszkami pinii.