Pomidory z kiełbasą i zielonym sosem bogini

Pomidory z kiełbasą i zielonym sosem bogini
Pomidory z kiełbasą i zielonym sosem bogini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $4.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka liści estragonu, ocet estragonowy, warzywa sałatkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Świeże sałaty i pomidory z sosem Chèvre Green Goddess, Green Goddess Dressing, oraz Green Goddess Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki dressingu w blenderze. Blend dobrze, skrobanie w dół boki blendera kilka razy do włączenia wszystkich składników; rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połączyć quinoa z 2 szklanki wody w średnim rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować, pokryte, na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest miękka (o 12 minut); rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Gotować kiełbaski na patelni z 1/4 cala wody, na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu. Kontynuuj gotowanie, aż woda odparuje i kiełbaski lekko brązowieją (około 10 minut); przenieść do deski do krojenia i pokroić na kawałki 1-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Rozrzucić quinoa na dużym talerzu. Ułóż warzywa sałatkowe, pomidory, cebula i kiełbaski nad komosą ryżową; skropić zastrzeżonym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Sałatkę posypać estragonem, szczypiorkiem i końcówką grubego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn