Pomidory z kiełbasą i zielonym sosem bogini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $4.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka liści estragonu, ocet estragonowy, warzywa sałatkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Świeże sałaty i pomidory z sosem Chèvre Green Goddess, Green Goddess Dressing, oraz Green Goddess Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki dressingu w blenderze. Blend dobrze, skrobanie w dół boki blendera kilka razy do włączenia wszystkich składników; rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połączyć quinoa z 2 szklanki wody w średnim rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować, pokryte, na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest miękka (o 12 minut); rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Gotować kiełbaski na patelni z 1/4 cala wody, na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu. Kontynuuj gotowanie, aż woda odparuje i kiełbaski lekko brązowieją (około 10 minut); przenieść do deski do krojenia i pokroić na kawałki 1-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych