Pomidory smażone na patelni

Pomidory smażone na patelni
Smażone pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 131 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, bułki tartej, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arkusz Pan łosoś z pomidorami i oliwkami, Pulpety z kurczaka z pomidorami i ciecierzycą, oraz Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala, a plasterki pomidorów posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
PomidorPomidor
2
Niech plastry pomidora stać 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
3
Pokroić pomidory w plastry na sucho i zagotować w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Bułka TartaBułka Tarta
4
Gotować plastry pomidorów, w partiach, w gorących kapiących boczku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn