Pomidory smażone na patelni
Smażone pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 131 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, bułki tartej, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arkusz Pan łosoś z pomidorami i oliwkami, Pulpety z kurczaka z pomidorami i ciecierzycą, oraz Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala, a plasterki pomidorów posypać równomiernie solą i pieprzem.
Niech plastry pomidora stać 30 minut.
Pokroić pomidory w plastry na sucho i zagotować w bułce tartej.
Gotować plastry pomidorów, w partiach, w gorących kapiących boczku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.