Pomidory Nadziewane Warzywami
Pomidory nadziewane warzywami zajmują około 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 140 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ogórek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Faszerowany piknik: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, cukinia faszerowana Fetanem i ciecierzycą, jabłka Macintosh faszerowane orzechami i brązowym cukrem, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Nadziewane Pomidory są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego pomidora. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. skorupa; wyrzucić nasiona i posiekać miąższ. Odwróć muszle Na Ręczniki papierowe, aby spuścić.
W małej misce połącz pokrojone pomidory, ogórek, zieloną paprykę i seler. W innej małej misce połącz składniki dressingu; polej warzywa i wrzuć do pokrycia. Łyżka do skorupek pomidorów.