Pomidory nadziewane jajkiem z pancettą

Pomidory nadziewane jajkiem z Pancettanem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka rzymska, pomidory, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pesto rzymskie i pomidory nadziewane jajkiem, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Sałatka Rzymska Z Pomidorami I Boczkiem dla podobnych receptur.