Pomidory Marynowane
Marynowane pomidory to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka wody, nasiona kminku, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomidory Marynowane, Marynowane Czerwone Pomidory, oraz Gorące Marynowane Zielone Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Wytnij X w podstawie każdego pomidora.
Dodaj pomidory do garnka; gotować 45 sekund. Pomidory opłukać pod zimną wodą do ostygnięcia; obrać. Odrzuć Skórki.
Pomidory umieścić w szklanych słoikach lub dużej szklanej misce.
Połączyć 2 3/4 szklanki wody i cukru w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub do rozpuszczenia cukru, stale mieszając.
Dodać ocet i pozostałe składniki do mieszaniny wody; schłodzić do temperatury pokojowej.
Wlać mieszaninę octu na pomidory. Przykryć i odstawić do lodówki 1 tydzień.