Pomidory Heirloom Chow Chow
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Heirloom Tomato Chow Chow. Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,96 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 212 kalorii , 3 g białka i 2 g tłuszczu . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 12 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką cukier, kurkumę, imbir i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 64% , to danie jest solidne. Grillowane stosy bakłażana i pomidorów Heirloom z coulis bazyliowym i pomidorowym , sałatka z pomidorów Heirloom, papryki i ogórków oraz sos z pomidorów Heirloom, bazylii i oliwy z oliwek z makaronem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Połącz ocet, cukier, suchą musztardę, kurkumę, nasiona gorczycy, nasiona selera, pieprz cayenne i imbir w dużym garnku i doprowadź do wrzenia na wysokim ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 5 do 10 minut, aby wydobyć smaki przypraw. Gdy płyn zacznie wrzeć i parować, dodaj pomidory i cebulę. Delikatnie wymieszaj, aby połączyć. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut. Wyłącz ogień i pozwól ostygnąć do temperatury pokojowej.
Umieścić w misce i podawać.