Pomidory Faszerowane Tuńczykiem

Pomidory Faszerowane Tuńczykiem
Pomidory faszerowane tuńczykiem wymagają około 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 235 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu, bez nabiału, całe 30 i pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, seler, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Piknik faszerowany: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, Fetan i groszek faszerowane cukinią, orzechy i brązowy cukier faszerowane jabłkami Macintosh, Pomidory Faszerowane Tuńczykiem, oraz Pomidory Faszerowane Tuńczykiem.

Instrukcje

1
Pomidor przeciąć na pół przez łodygę. Zgarnij miazgę, zostawiając 1/2. shell. Odwróć Na Ręczniki papierowe, aby spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
W małej misce połączyć pozostałe składniki. Wypełnić skorupki pomidorów mieszaniną tuńczyka; umieścić na blasze do pieczenia. Broil 3-4 po od ognia przez 4-5 minut lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
PomidorPomidor
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze typy na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "meatier", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe wino będzie również dobrze pasować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Prowincji Peju Merlot
Prowincji Peju Merlot
Rocznik 2010 prezentuje stylowe i pociągające cechy Merlot z żywymi smakami śliwki i czarnej porzeczki. Nuty anyżu i wanilii na nosie otwierają się na złożone, zintegrowane warstwy smaków malin, wiśni i kakao, które robią uderzające wrażenie na podniebieniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn