Pomidory Faszerowane Szynką
Pomidory nadziewane szynką to dodatek, który serwuje 8. Za 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. 44 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Przynosi ci smak domu. Mieszanka wody, pomidorów, sosu worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Z łyżką wynik 82%, to danie jest wyjątkowe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Faszerowany piknik: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, cukinia faszerowana Fetanem i ciecierzycą, jabłka Macintosh faszerowane orzechami i brązowym cukrem, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Sałatka ryżowa z szynką i pomidorami.
Instrukcje
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego pomidora; usuń rdzeń. Zgarnij miazgę i wyrzuć, pozostawiając 1/2 cala. shell.
Posyp solą selera i solą czosnkową w pomidorach; Odwróć Na Ręczniki papierowe, aby odcedzić przez 20 minut.
W misce wymieszaj bułkę tartą, ser, szynkę, szczypiorek i 2 łyżki wody. Łyżka do pomidorów.
Miejsce w 13. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
W małym rondelku połącz skrobię kukurydzianą i śmietanę na gładką masę. Dodaj sok z cytryny, cukier, sos Worcestershire i pozostałą wodę. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż się rozgrzeje; skrop pomidory.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do podgrzania.