Pomidory czosnkowo-ziołowe
Czosnek i pomidory ziołowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 93 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 37 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Pomidory czosnkowo-ziołowe, Czosnek I Pomidory Ziołowe, oraz Czosnkowo-ziołowe pomidory pieczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w patelni saute wystarczająco duży, aby pomieścić wszystkie pomidory w jednej warstwie.
Dodać czosnek do oleju i gotować na średnim ogniu przez 30 sekund.
Dodaj pomidory, bazylia, pietruszka, tymianek, sól i pieprz. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 5 do 7 minut, rzucając od czasu do czasu, aż pomidory zaczną tracić jędrny Okrągły kształt.
Posypać odrobiną świeżej posiekanej bazylii i pietruszki i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.