Pomidorowy, Cheddar i placek z bekonem

Pomidorowy, Cheddar i placek z bekonem
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 816 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, śmietany, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cheddar, Boczek I Pomidor Panini, Cheddar, boczek i pomidory, oraz Placek pomidorowy z Cheddarową skórką boczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mąkę w misce wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego; pokrój zimne masło blenderem lub widelcem, aż mieszanina będzie przypominać mały groszek. Wyluzuj 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj boczek do mieszanki mąki; beat z małą prędkością tylko do połączenia. Stopniowo dodawać śmietanę, 1/4 szklanki na raz, ubijając tylko do mieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BoczekBoczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Wymieszać łyżką na mocno posypanej mąką powierzchni; posypać lekko mąką i zagnieść 3 lub 4 razy, dodając więcej mąki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Obróć się na 13-calowy nabój. Delikatnie umieść ciasto na 9-calowej karbowanej patelni z 2-calowymi bokami i wyjmowanym dnem. Naciśnij ciasto na patelni; odciąć nadmiar ciasta wzdłuż krawędzi. Chill 30 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
1
Cut 2 lb. pomidory w plastry o grubości 1/4 cala i usuń nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
NasionaNasiona
2
Pomidory umieścić w jednej warstwie na ręcznikach papierowych; posypać 1 łyżeczką. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Odstawić na 30 minut.
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać razem ser Cheddar, kolejne 10 składników, a pozostałe 1 łyżeczka. sól w dużej misce do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Plastry pomidora osuszyć ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Posypać mąkę kukurydzianą na dnie skorupy. Lekko rozprowadzić 1/2 szklanki mieszanki sera na skorupie; warstwa z połową plastrów pomidora w lekko nakładających się rzędach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Posmarować 1/2 szklanki masy serowej. Powtórz warstwy, używając pozostałych plastrów pomidora i mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Cut pozostałe 3/4 lb. pomidory na plastry o grubości 1/4 cala i ułożyć na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
10
Piec w temperaturze 425 przez 40-45 minut, przez ostatnie 20 minut osłaniając brzegi folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Odstawić na 1 do 2 godzin przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn