Pomidorowo-Bazyliowa Cukinia

Pomidorowo-Bazyliowa Cukinia
Pomidorowo-Bazyliowa cukinia jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, parmezan, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażone Pomidory Bazylia Cukinia, Cukinia Nadziewana Pomidorami, Bazylią I Fetą, oraz Skórka Z Cukinii Pomidor Bazylia Tarta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać zupę, sok z cytryny, bazylia, czosnek, cukinia, pieprz i cebula na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Podgrzać do wrzenia. Kryć się.
3
Gotować na małym ogniu 15 minut lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn