Pomidorowa Zupa Bazyliowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy pomidorowej z bazylią. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 255 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 115 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, sól i mielony pieprz, sos pomidorowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sunshine Soup {Yellow Tomato Basil Soup}, Pomidorowa Zupa Bazyliowa, oraz Pomidorowa Zupa Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, marchew, seler, i czosnek, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszaj obie ilości sosu pomidorowego, bulionu z kurczaka, bazylii i oregano. Zwiększyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż zupa jest zmniejszona, 10 do 20 minut.
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować.
Dodać śmietanę. Kontynuuj puree partiami, aż będzie gładkie, przenosząc kremową zupę do innego garnka.
Podgrzać zupę na średnim ogniu do gorąca, o 5 minut więcej.