Pomidorowa Mozzarella I Rukola Wieża

Pomidorowa Mozzarella I Rukola Wieża
Przepis pomidor Mozzarellan i Wieża rukola jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 133 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 207 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z awokado, pomidorów i mozzarelli, Wieża pomidorowo-mozzarella z sosem z szalotki, oraz Rukola, Mozzarella, pomidor na Focaccii.

Instrukcje

1
W małym blenderze połącz Bazyl, oliwę z oliwek, balsamiczny, szczyptę soli i świeży popękany pieprz. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn