Pomidorowa Kruszonka Kukurydziana
Ten przepis służy 6. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, czosnek, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Placek Z Pomidorową Kruszonką, Placek Z Pomidorową Kruszonką, oraz Pikantna Pomidorowa Kruszonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj płytką 2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj bułkę tartą, owies, ser i oregano.
Pokrój w maśle, używając blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Odstawić.
W dużej misce wymieszaj posiekane pomidory, kukurydzę, pomidory gruszkowe, czosnek i bazylia. Łyżka do zapiekanki. W małej misce wymieszać Wino i miód.
Mżawka na mieszaninie warzywnej.
Posypać równomiernie polewą.
Piec odkryte około 30 minut lub aż polewa jest lekko rumiane i mieszanka warzywna jest bąbelkowa.