Pomidorki koktajlowe faszerowane serem

Pomidorki koktajlowe faszerowane serem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej kolekcji dodatków. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 158 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 2,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, laktoowowegetariańską i pierwotną . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, ser feta, czerwony ocet winny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 56% , co jest solidnym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też podobne: Tuńczyk faszerowany pomidorkami koktajlowymi , Pieczone pomidorki koktajlowe ze spaghetti i Kurczak en papillote z bazylią i pomidorkami koktajlowymi .
Instrukcje
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego pomidora. Wydrąż i usuń miąższ. Odwróć pomidory na ręczniki papierowe, aby odsączyć.
Wymieszać ser z cebulą i dodać do pomidorów.
W małym rondelku wymieszaj olej, ocet, oregano, sól i pieprz. Nałóż na pomidory. Przykryj i schłódź w lodówce przez 30 minut lub do momentu podania.