Pomidorki Cherry faszerowane marynowaną fetą

Pomidorki koktajlowe Nadziewane marynowaną fetą mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pomidorów koktajlowych, oregano, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomidorki Cherry Faszerowane Marynowaną Fetą, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą.
Instrukcje
Wrzucić kostkę feta, olej, szalotka, i oregano insmall miski. Doprawić solą i pieprzem.
Pokrój 12 pomidorów w poprzek na pół. Miąższ pomidorowy wymieszać z kuleczką melona lub łyżeczką.
Umieść pomidory, pokrój bok do góry, na talerzu.
Stuff wydrążone pomidory koktajlowe z marynowaną fetą. Slide in olive half alongsidecheese.
Mżawka z dodatkową oliwką oil.DO naprzód: może być wykonany 6 godzin wcześniej.Kryj się i wyluzuj.